Le Val d'Amblèveet sa résidence

Romantik Hotel Le Val d’Amblève ligt in het hart van de prachtige Luikse Ardennen en aan de rand van het stadje Stavelot. Deze hotellerie koestert zijn warme ambiance, zijn charmant comfort en zijn verfijnde, lichte keuken.

Le Val d’Amblève beschikt over 24 kamers met bad of douche en toilet, HD televisie, telefoon, haardroger, enz. De kamers zijn naar grote, lichtinval en structuur verschillend ingericht.

Drie kamers en de suite bevinden zich in het hoofdhuis, waar ook de twee vergaderzalen zijn en de viertien overige kamers in de residence, op ongeveer 25 meter van het hoofdhuis.

De stijlvolle inrichting van, en de ongedwongen sfeer in het restaurant met de wintertuin, het Festival (ontbijtkamer), de salon en de tuin met zijn groot terras, symboliseren de meer dan aangename combinatie van rust, gastronomie en cultuur.

Wij hebben verscheidene arrangementen (van 1 of meer overnachtingen) voor het weekend maar ook voor door-de-weeks. Ontspanning en business.

Credit cards: VISA, MC/EC, AMEXCO, DC.

Honden zijn in de meeste kamers toegelaten; tegen een supplement van 15.- € per hond/per nacht.

Ruime parkeergelegenheid op het hotelterrein.

La Villa'Le Jardin des Princes'

‘Le Jardin des Princes” is een oude, totaal gerenoveerde villa, op ongeveer 300 meter van Romantik Hotel Le Val dAmblve (richting centrum.) Het huis is via het mooie laantje achter het hotel – per auto of te voet – te bereiken. 

Er is parkeergelegenheid ter plaatse.

Het huis beschikt over zes kamers, alle met bad/toilet of met douche/toilet. Ze bevinden zich op de begane grond (1 kamer), op de eerste en tweede verdieping

De kamers zijn heel naturel ingericht met een knipoog naar les Blancs Moussis. (Het huis beschikt niet over een lift.)

Op de tweede verdieping is een salon ingericht waar de gasten van “Le Jardin des Princes” zelf een kopje espresso of thee naar eigen smaak kunnen maken, of even in alle rust in hun boek kunnen verdwalen.</div>

Restaurant

Het restaurant van Romantik Hotel Le Val dAmblve is ruim en toch intiem en geeft gedurende alle seizoenen een prachtig uitzicht op de verlichte tuin en het terras.Bij mooi weer, staan onze deuren open, om U op het schaduwrijke terras een drankje, een kop koffie, een ontbijt, de lunch of het diner te serveren. De salons staan eveneens tot Uw beschikking.

De keuken is als klassiek en Frans te kenmerken, maar de gerechten zijn licht.Vanzelfsprekend wordt er enkel met verse produkten gewerkt en het iefst zo veel mogelijk met regionale specialiteiten.

Buiten de la carte en onze menus Romantik, Gourmand en Dgustation , serveren wij tijdens de middaguren een Lunch menu, bestaande uit 3 gangen tegen de prijs van € 65,00 per couvert (exclusief drank) en s avonds het menu Soire van 4 gangen tegen de prijs van € 77,50 per couvert (exclusief drank).

Voor groepen tot 20 gasten is Le Festival een ideale ruimte.

En het gehele restaurant kan voor een banket van ongeveer 120 gasten worden opgedekt.

RESERVEER NUDOWNLOAD MENU

Meeting

Twee modern geoutilleerde en sfeervol ingerichte vergaderzalen maken elke meeting (residentieel en non-residentieel) tot een gegarandeerd succes.

Uiteraard zorgt het restaurant voor de smaakvolste gerechten.

Faciliteiten : beamer, groot scherm, witteborden, flipcharts + materiaal.

Wifi-faciliteit.

Overig materiaal op aanvraag.

RESERVEER NU

Well-being

Hotel le Val d’Ambleve beschikt over een sauna, hamam en een dakterras met panoramisch uitzicht op de ‘Amblève’ vallei.
Wie tot rust wil komen, kan zich hier ongedwongen overgeven aan al het goede dat de Ardennen te bieden hebben.

RESERVEER NU

Arrangements

Afin de vous relaxer au maximum, nous vous proposons nos formules spéciales pour un break de quelques jours dans les Ardennes, dans la nature, sans stress. En couple, en famille, avec les amis ou pourquoi pas avec les collègues.

RESERVEER NU

12.456

HAPPY GUESTS

78

ROOMS

54682

CUPS OF COFFEE

23.456

NIGHTS BOOKED

Contact

Romantik Hotel Le Val d’Amblève
Famille Ruud & Marion Roxs

OFFLINE

Route de Malmedy, 7
B-4970 Stavelot

Route de Malmedy 7, 4970 Stavelot